Warrock Branş Özellikleri ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

27 Mart 2014

Yazan AyQo

Oyunda beş farklı branş ya da sınıf bulunuyor. Branşları tanımak takım savaşında galip gelmenin ilk adımıdır. Bu branşları iyi bilirsek hangi savaşta hangi branşı seçme konusunda zorluk çekmeyiz ve takım savaşları lehimize sonuçlanma ihtimali yüksek olacaktır.


1.Engineer: Bu karakteri base korurken yani defans yaparken daha fazla kullanırız. Defansif bir oyun sergilemek istiyorsak bu branşı seçmeliyiz. Rakibin SP'sini bir roundluğuna saf dışı bırakabilir, düşmana hasar verebilir ve düşmanı yavaşlatabilirsiniz. Bu branşın tuzağına düştüğünüzde kurtulmanız zordur. Dikkatli olmanız gerekir.

Engineer hafif makinalı tüfek kullanır. Çok geniş alanlarda etkilidirler. Savaş sırasında hasar alan araçları tamir etme özelliğine sahiptir. Bu nedenle uzun süre araçlarla yol alabilirsiniz. Ammo Box sayesinde takım arkadaşlarınız cephane konusunda sıkıntı yaşamaz. Her daim cephane takviyesinde bulunabilir.

2.Medic: Takımın olmazsa olmazıdır. Her takımda mutlaka olması gerekir. Özellikle dar alanda yapılan savaşlarda çok ihtiyaç vardır. Kendisinin ve takım arkadaşlarının canını yani HP'sini doldurarak çarpışmalarda takımın daha etkili olmasını sağlar.

Engineer gibi hafif silahlar taşır ve onun gibi savaşma yeteneklerine sahiptir.

3.Sniper: Çok uzak mesafelerden düşmanını tek bir mermi ile avlayabilir. Geniş alanda çok etkili bir branştır. Dar alanda ise seri ateş edebilen sniper tüfeklerini kullanarak bir terminatöre dönüşebilirsiniz. Uzman sniperlar rakibine her zaman uzak durarak yakın savaşa atılan assault ve mediclerden uzak durmaya özen gösterirler. Ayrıca el bombası kullanarak toplu ölümlere sebep olabilir.

4.Assault: En çok tercih edilen branşlarından birisidir. Dar alanın olmazsa olmazı denilebilir. Yakın mesafeden ölümcüldür. Ağır silahlar kullanabilir. Dürbünlü otomatik silahları kullanarak sniperları rahatsız edebilir hatta öldürebilir. Tam bir taarruz karakteridir. El bombası kullanabilmesi onu daha da ölümcül yapmaktadır.

5.Heavy Trooper: Bu branş tamamen ağır silahları kuşanır. Roket atar , minigun (taşınabilir mitralyoz) , m60 gibi mermi kapasitesi yüksek silahlarla geniş alanda araçları rahatlıkla yok edebilir. Ayrıca kilitlenebilen roket atarları sayesinde hava araçlarını rahatlıkla indirebilir. Dar alanda toplu katliamlara yol açabilir. Ancak genellikle kullandığı silahlardan ötürü hızı diğer branşlara göre biraz daha yavaş olur.

Peki hangi takımla hangi savaşlarda üstün olabiliriz birlikte bakalım.

DAR ALAN 4vs4
1 medic, 1 engineer, 2 assault (defansif)
1 medic, 2 assault, 1 sniper (agresif)

DAR ALAN 8vs8
2 medic, 3 assault, 3 engineer (defansif)
2 medic, 3 assault, 2 engineer, 1 heavy trooper (agresif)

GENİŞ ALAN 8vs8
4 sniper, 4 heavy trooper (defansif)
3 sniper, 3 engineer, 2 heavy trooper (agresif)

GENİŞ ALAN 16vs16
8 sniper, 7 heavy trooper, 1 assault (defansif)
6 sniper, 6 engineer, 2 heavy trooper, 2 assault (agresif)


0 yorum:

Yorum Gönder