Bilgisayarın Hızlı Açılması İçin Ne Yapmalı? ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

22 Ocak 2013

Yazan AyQo
Bir bilgisayar kullanıcısının en çok arzuladığı birinci şey oyunlardaki performans ikincisi ise bilgisayarın hızlı açılıp anında oyuna dalabilmek. Özellikle oyun severler için.

Laptop yani Dizüstü kullanıcıları için önerim, bilgisayarınızı uyku moduna alın. Uyku moduna aldığınızda bilgisayarınız hazırda bekler. Uyandırdığınızda ise en fazla 5 saniye içerisinde kendine gelir bilgisayar. Tabi bu 5 saniye bilgisayar donanımınıza vs. göre artar veya azalabilir.

Bilgisayarınızı uyku moduna almak için başlat menüsünden kapat seçenekleri arasından veya masaüstü gözüküyor iken Alt + F4 tuşlarına basarak çıkan menüden uyku moduna alabilirsiniz.

Program olarak ise Startup Delayer programını öneriyorum. Programı buradan indirebilirsiniz. Bu program sayesinde bilgisayar açılışındaki açılacak programların işe yaramayanlarını kaldırarak bilgisayarın daha hızlı açılmasını sağlayabilirsiniz. Gereksiz programların açılışını önlerseniz bilgisayarınız daha kısa sürede açılır.

0 yorum:

Yorum Gönder