Nijeryalı Hastada Ebola Virüsüne Rastlanılmadı ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

14 Ağustos 2014

Yazan AyQo

Nijeryalı hastada Ebola virüsüne rastlanılmadı. Dün Nijerya’nın Lagos şehrinden İspanya’nın Barselona şehrine giden İstanbul aktarmalı THY Uçağı’ndan “Ebola şüphesi” ile gözlem altına alınan hastaya yapılan tetkikleri tamamlanmış, ebola virüsü taşımadığı kesinleşmiştir.


Nijerya uyruklu 34 yaşındaki kadın “yüksek ateş ve kusma” şikâyeti olması üzerine Sağlık Bakanlığı Türkiye Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü Atatürk Havalimanı Sağlık Denetleme Merkezi ile temasa geçilerek uçaktan indirilmeden tedbir amaçlı gözlem altına alınmıştı.

Hasta ve beraberinde seyahat eden 4 yaşındaki çocuğunun ilk muayenesi uçakta yapılarak, 112 Acil Ambulansı ile İstanbul ilimizdeki bir hastanemizde gözlem altına alınmışlardı. Hastanın uzmanlar tarafından yapılan muayene ve ileri tetkikleri tamamlanmış  “sıtma” olduğu anlaşılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Kaynak: Sağlık Bakanlığı Resmi Facebook Sayfası

0 yorum:

Yorum Gönder