Murat Göğebakan Hayatını Kaybetti! ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

31 Temmuz 2014

Yazan AyQo

Bir süredir kanser tedavisi gören sanatçı Murat Göğebakan hayatını kaybetti. Kendisine Allah'tan rahmet ailesine, dostlarına ve hayranlarına başsağlığı diliyoruz.

1968 yılında doğan sanatçı 14 albümü var. En sevilen ve bilinen şarkıları "Ay Yüzlüm" ve "Yaralı".


45 yaşında kaybettiğimiz abimiz 1995 yılında, hayallerini gerçekleştirmek ve bir albüm çıkarmak için İstanbul’a geldi. Yaşadığı her türlü zorluğa rağmen 1996 yılında “Ben Sana Aşık Oldum” isimli albümünü çıkardı ve bu albümü ile büyük bir çıkış yaptı. Kral TV Video Müzik Ödülleri Töreninde "Yılın şarkısı" "En iyi söz" "En iyi beste" "En iyi Rock" ve "En iyi Çıkış Yapan" kategorilerinde aday gösterildi. “En iyi çıkış yapan erkek sanatçı” ödülünü aldı.

Göğebakan; Erkin Koray, Cem Karaca, Edip Akbayram, Barış Manço, Deep Purple ve Led Zeppelin gibi isimlerden etkilendiğini belirtmiştir.

Uzun süre kanser tedavisi gören Göğebakan; 24 Temmuz 2014 tarihinde rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı Bağcılar Medipol Hastanesinde vefat etmiştir.

Özleyeceğiz seni ağabey...

0 yorum:

Yorum Gönder