Online Ucuz Alışveriş Nasıl Yapılır? ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

5 Şubat 2013

Yazan AyQo

Online alışverişinizi ucuza getirmek istiyorsanız, ilk başta sabırlı ve cimri olmanız gerekmektedir. İlk olarak arama motorlarında arama yapmayı iyi bilmeniz lazım.
  1. Bildiğiniz tüm arama motorlarının ilk üç sayfasını araştırın ve en ucuzlarını not edin. Not ederken linkleri not defteri gibi bir yere yapıştırın ve yanına fiyatını yazın. En popüler arama motorları: Google, Bing ve Yandex.
  2. Fiyat karşılaştırma sitelerini kullanmanızı tavsiye ederim. Hem cimriyim hemde tembelim diyorsanız. İlk aşamayı atlayarak direk bu sitelere bakmanızı öneririm. Bunlardan en bilinenleri Akakçe, Cimri, Ucuzcu siteleridir. Örneğin, Cimri sitesine girdiğinizde fiyatlar otomatik olarak karşılaştırılıyor ve en ucuzunu sizin önünüze sunuyor. Buradaki bulduğunuz sitelerinde not defterinize ekleyin.
  3. Kupon sitelerinden bazılarını vereceğim. Buradan bulduğunuz kuponlarla belkide ilk iki aşamadan daha ucuza bulduğunuz eşyayı daha da ucuza getirebileceksiniz. Bu kupon sitelerinden bazıları; kuponkodları, indirimkodları, indirimkodu, kuponkodu, 444kupon veya diğer onlarca kupon sitesi, adına “kupon”, “indirim kodu”, “avantaj şifresi”, kupon kodu”, “indirim kupon kodu” denen bu indirim kodlarını listelemektedir. Bu sitelerden birini açın. (Not: indirim kodu sitelerini bulmak için de Google’ı kullanabilirsiniz.) Her indirim kupon sitesinde sitenin kendi arama motoru bulunur. Bu motora biraz önce yukarıdaki birinci ve ikinci etap sırasında not ettiğiniz e-mağaza isimlerini girin ve arama yapın.
  4. Son etap ise para iade sitesi bu site ile paranızın bir kısmını iade alabilirsiniz. Avantajix benim bildiklerimden biri. Bu site anlaşmalı sitelerden komisyon alıyor bu komisyonu da size ödüyor böylelikle alışverişiniz ucuzluyor. Tüm biriktirdiğiniz web sitelerini bu sitede aratarak belki de alışverişinizi daha ucuza getirebilirsiniz. 
Bu dört etabı aklınıza not edin. Aklınızla not etmekle kalmayın. Sık kullanılanlara veya yer imlerine kaydedin. 

0 yorum:

Yorum Gönder