Farklı Evlilik Teklifleri ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

22 Ocak 2013

Yazan AyQo

Evliliğe ilk adım hiç şüphesiz sevdiğiniz insana bunu nasıl söyleyeceğinize karar vermekle başlar. Sıradan bir cümle yaratıcı bir fikirle nasıl unutulmaz ve etkileyici bir hale gelir araştırdık. Bu konuda birden fazla yöntem var fakat karar vermenizi kolaylaştırması açısından en güzellerini listeledik.


Mektup

Mektup belkide en klasik ve en güzel iletişim aracıdır.Duyguların güzel bir el yazısıyla cümlelere dökülmesi kadar naif ve nostaljik ne olabilir? Günümüzde nadir rastlanır olsa da hala etrafımızda mektuplaşmayı sürdüren bir azınlık var. Siz de bu azınlığa uyup güzel bir mektup kağıdına onu ne kadar çok sevdiğinizi ve ömrünüzü neden onunla paylaşmak istediğinizi yazabilirsiniz.

Kitap

Mektuptan sonra kitap da evlilik teklifleri için yaratıcı bir fikir ve kalıcı bir hediye.Sayfalarına yazacağınız şiirler, düz yazılar ve küçük notlarla onu ne kadar çok önemsediğinizi gösterebilirsinizi. Hiç şüphesiz bir insan için yazılan bir edebiyat eseri unutulmaz bir evlilik teklifi olacakdur.

Telefon

Telefonlar hızlı gelişen teknoloji sayesinde hayatınızı ne kadar kolaylaştırdğı konusunda hemfikiriz sanırım. Adete bir parçamız haline gelen telefonlarımızın içinde bize dair neredeyse bütün bilgiler mevcut. Çiftler için bu durum daha da özel denebilir. Birlikte geçirilen zamanları ölümsüzleştirdiğiniz fotorağlar,videolar ve ses kayıtları sayesinde telefonla evlilik teklifi etmeyi düşünenler için ilk sıraya koyduk. Özellikle ”Ya heyecanlanıp bütün her şeyi mahvedersem” diye düşünen insanlar için son derece rahatlatıcı biz çözüm. Bir şiir veya müzik eşliğinde kuracağınız cümlelere karşı tarafın hayır diyebilceğini sanmıyoruz.

İnternet Sayfası

Yeni nesillerden biri de elbette bir internet sayfası oluşturmak. Dilediğiniz gibi teknolojinin nimetlerinden faydalanıp ortaya çıkan sayfa tasarımı ile birlikde olduğunuz sürede zarfında fotoğraf ve videolarla güncelleyerek dostlarınızın da bu mutluluğu sizle paylaşmalarını sağlayabilirsiniz.

Tv Programları

Evet,kabul ediyoruz cesaret ister. Faks veya telefon yoluyla iletişim kurarak katılabilceğiniz evlilik konseptine uygun programlarla izleyicilerin önünde sevdiğiniz insana heyecan verici bir evlilik teklifi yapabilirsiniz.

Billboardlar

Bir sabah uyandınız ve son derece sıradan bir sabah olduğunu düşümüyorsanız. Kahvaltınızı yapıp, iş için evden çıktıkdan sonra evinizin sokağında tanıdık bir sima, sevgiliniz fotorafınızın altına ”Benimle evlenirmisin ?” yazan bir afiş bastırmış, ”Ne hissederdiniz ?”
diye sorduğumuz 3 kişiden 2′si ”Şok etkisi yaratır ve mutlulukdan uçarız” gibi cümleler kurdu. Bizde listeye listeye billboard ve afiş fikrini de eklemeye karar verdik.

Balonlar

Bu çocukken şişirdiğiniz balonlardan biraz farklı tabi, biz Türkiye’nin belirli yerlerindeki belki de en güzeli Kapadokya’daki balonlardan bahsediyoruz.
Bindiğiniz andan itibaren ayaklarınızı yerden kesecek olan sadece balon deği elbette. Yükseldikçe artan adrenalin ve şahit olacağınız manzarayı güzel bir evlenme teklifiyle süslemek hiç fena değil.

Uçaklar ve Zeplinler

Biri gökyüzünde diğeri suyun altında unutulmaz dakikalar için daha iyisi olamaz dedirten örnekler. İster uçakta gökyüzüne doğru yükselirken , ister denizin derinliklerine doğru yol alırken yapacağınız evlenme teklifi hafızalardan silinmeyecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder