Çin Yağının Faydaları ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

26 Aralık 2012

Yazan AyQo
Menthae Piperiate etken maddeli olan China Oel’in en büyük özelliği doğal olması ve tüm yaş gruplarında güvenle kullanılabilmesi. Yüzde yüz doğa olarak üretildiği için hiçbir yan etkisi bulunmayan Chine Oel, aynı zamanda alo ve kimyasal madde içermediği için de bebeklerden yaşlılar, hamilelerden emziren anneye kadar herkes tarafından kullanılmakta. Son dört yıldır Almanya’da “en iyi doğal ilaç” seçilen China Oel’in tarihçesi oldukça uzaklara gitmekte. Yüzyıllardır Uzakdoğu’da uygulanan bitkisel tedavilerde nane önemli bir yer tutmaktadır. Rahatlatıcı ve anestezik özelliği nedeniyle ağrılı durumlardan bulantılı durumlara kadar birçok rahatsızlıkta nane tercih edilmekte.


Mide bulantısının giderilmesinde ilk tercih olan nane, aynı zamanda sindirim ve safra salgılarını uyardığı içindir ki karminatif (gaz oluşumunu engelleyen) etkisinden dolayı gaz ve sancılı durumlarda da ilk müracaat edilen bitki olmuştur. Metal ile temas halinde ürünün etkisi azalacağından ve tadı değişeceğinden dolayı ürünün her aşaması titizlikle takip edilmekte. Nanenin özelliğini yitirmemesi için China Oel’in ana hammaddesini oluşturan menthae piperitae tek tek elle toplanmaktadır.

ÇİN YAĞI FAYDALARI

. Adale ve kas ağrılarına iyi geliyor.

. Kaşıntıyı önleyici özelliğinden dolayı böcek sokmalarında kullanılıyor.

. Kas gevşetici ve nefes açıcı özelliği var.

. Sinirleri yatıştırıyor.

. Mantar üremesini önlüyor.

. Adet görme sürecinde ağrıları dindiriyor.

. Üst solunum yolları enfeksiyonlarında kullanılıyor.

. Diş ve diş eti rahatsızlıkları ile ağız kokusunu gidermede kullanılıyor.

. Gaz söktürücü özelliği var.

. Soğuk algınlığı, grip ve nezlelerde kullanılıyor.

. Mide bulantısını önleyerek hazmı kolaylaştırıyor.

Dişiniz mi ağrıyor? Baş ağrısı ve migreniniz mi var? Mide rahatsızlığı mı çekiyorsunuz, hazım problemi mi yaşıyorsunuz? Bebeğinizin gazı hiç bitmiyor mu? Peki şu bitmeyen sızılarınız ve kas ağrılarınızdan şikâyetçi misiniz? Öksürük ve ses boğulması yaşıyor, nezle ve üst solunum yollarından şikâyet mi ediyorsunuz? İşte bütün bu sorunların çözümünde kullanabilirsiniz.

Profesyonel futbolcuların yanında ses sanatçıları da China oil kullanıyor. China Oili keşfeden bayanlar genelde çantalarında taşıyorlar.

Sadece Türkiye’de değil, Kıbrıs ve Türk cumhuriyetlerinde de bu ürün satılıyor. Artık insanlar birbirine China oil hediye etmeye başlıyor.

Lokal anestezik özelliğinden dolayı tüm ağrılı durumlarda ağrı kesici olarak kullanılan ürünün hiçbir yan etkisi olmadığını ve yüzde yüz doğal. Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsatlı ürünü her yaş grubundan insanların rahatlıkla kullanabilir.

KULLANIMI

Çin Yağını ister içtiğiniz su ya da çaya karıştırılarak, isterseniz masaj yöntemiyle vücudunuza sürülerek kullanabilirsiniz.. Yalnız suya katıp ya da şekere damlatıp içerken keskin bir tada, vücudunuza sürerken biraz yakıcı bir acıya katlanmanız gerekecek.

0 yorum:

Yorum Gönder