Nikah Törenlerinde Ne Giyilir? ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

14 Temmuz 2012

Yazan AyQo

Çiftler düğün töreni yerine sade bir nikâh törenini tercih etmişse gelinlik, saç, makyaj ve ayakkabı seçimi de buna göre yapılır. Çok abartıya kaçmadan istenen bir model gelinlik seçilebilir. Tören kısa süreceği için topuklu ayakkabılar rahatlıkla giyilebilir. Makyajdaki doğal tonlar da masum güzelliği tamamlayacaktır. Saçlar ise gelinlik modeline göre topuz ya da doğal bukleler yapılabilir.

Eğer sade bir nikâh törenine gidiliyorsa düz bir elbise, ipek bluzla kombin elenen şık bir pantolon da ideal olabilir. Önemli olan, şık, derli toplu ve özenli görünmektir. Aşırı mini, aşırı uzun kıyafet ve gösterişten kaçınmak gerekir. Saç ve makyajın da natürel olması daha iyi olacaktır Düz fön ve uçuk tonlarda bir makyaj, hem romantik bir hava verir hem de ortamın ambiyansı çok uygun olur.

Nikah sonrası bir kokteyl söz konusu ise gelinler yine nikahta olduğu gibi gelinlikte, saç ve makyajda abartıya kaçmadan sade ama şık modelleri tercih edebilirler.

Davetliler ise uzun tuvaletlerden, gösterişli abiyelerden ziyade diz boyu elbiseler ile şık görünebilirler. Kokteyl davetlerinde kıyafeti daha sade tutup, çanta, ayakkabı ve takı gibi aksesuarlarla çarpıcılık sağlamak da mümkün.



Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...

0 yorum:

Yorum Gönder