Kır Düğününde Ne Giyilmelidir? ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

14 Temmuz 2012

Yazan AyQo


Mekan süslemesinden nikah masasına, kullanılan objelerden nikah şekerine kadar tüm detaylarında romantizm esintilerinin ağır bastığı kır düğünlerinde gelinler de davetliler de bu konsepte uygun seçimler yapmalı.


Kır düğününü tercih edenlerin gelinlik modeli de romantik çizgiler taşıyor. İpek şifon, ipek organze ya da tül ağırlıklı, dantelin, çiçek motiflerinin kullanıldığı, sade bir şıklık sergileyen gelinlikler; yine çiçeklerle süslenen, dağınık toplanan saçlarla tamamlanmalı.

Kır düğünlerinde, bir orkide ile süslenen, yana doğru hafif dalgalar verilen yarı toplu ya da açık saç modelleri çok moda. Pastel tonların kullanıldığı makyaj da doğallığı yansıtmalı.

İnci takılarla da sade güzellik bütünlenebilir. Ayakkabı da tüm davet boyunca çimler üzerinde rahat etmeyi sağlayacak tarzda seçilmeli.

Kır düğününde davetlilerin giyeceği elbisenin de öncelikle konforlu olması gerekiyor.
Çünkü; uzun ve dar elbiseler, derin dekolteler, aşırı mini boylar, saten ve tafta kumaşlar ile rahat etmek mümkün olmayacaktır.

Pembe tonlarda yapılan makyaj ve bukleler halinde özgür bırakılan saçlar hem kıyafetle bütünleşecek hem de doğayla uyumlu, güzel bir görüntü yaratacaktır. Gelin ayakkabıları ise pudra çiçekler, dantel, kurdele ve taşlar ile süslenmeli.



Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...

0 yorum:

Yorum Gönder