Cilde İyi Gelen Bitkisel Çaylar ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

18 Şubat 2012

Yazan AyQo

Cildimizi güzelleştirmede temin edebileceğimiz en pratik ve en kolay kozmetik ürünü sudur. Cilt güzelliğinin devamını sağlayabilmek için de suyun içerisine atılan bir kaç bitki cilt güzelliğinde devamı sağlamaktadır.


Bu bitkiler arasında ısırgan otu, karakafes otu, karahindiba, meşe kabuğu, sarı kantaron otu, tıbbi nergiz, ceviz yaprağı, gibi sayabileceğimiz bitkiler tek tek olarak veye karıştırarak elde edilen bitki çaylarımızı gün içerisinde üç dört defa tüketmek ile hücre yenilenmesine faydalı olur. Böylece vücudumuz da toksinlerden de arındırmış olur.

Bunun yanında cildimiz hem canlılığını korur hem  de yağları daha çabuk bir şekilde eritir ve yağ birikmesinin önüne geçer.Cilt problemleri içerisinde özellikle mantar gibi problemlerde sarı kantaron ve tıbbi nergiz çayları ile problemli bölgeye pansuman yapılabilir. Bunun yanında sarı kantaron ve ısırgan oto gibi karışımlar yararak da akneli böygeye uygulamakta fayda var.

Bu yapılan işlem ile vücut rahatlama kazanacaktır. Bir diğeri de ezilmiş gül yapraklarıyla hazırlanmış pürelerde de akneli bölgeyi dinlendirebilir ve doğal olarak yağ dengesini bozmadan temizliğe kavuşmasını sağlayabiliriz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 yorum:

Yorum Gönder