21 Mart 2014 - Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

18 Mart 2014

Yazan AyQo
21 Mart 2014 Cuma günü birbirinden güzel filmler bizleri bekliyor. Bu hafta vizyona girecek filmleri kısaca sıralarsak: Non-Stop, Hazine Avcıları (The Monuments Men), Ammar, Soğuk, Mavi Ring.


Bu hafta vizyona girecek filmleri biraz tanıyalım.


 Non-Stop


Taken (Takip) filminden tanıdığımız Liam Neeson'un başrolün oynadığı film cuma günü vizyonda. Film bir hava polisi olan Bill Marks'ın hikayesini anlatıyor. 150 milyon dolar ödenmediği takdirde her 20 dakikada bir yolcuyu öldüreceğine dair polis Bill Marks'a mesaj gönderir. Bill tüm yolcuları kontrol altına alıp mesajı gönderen suçluyu bulmak için zamanla yarışır.


 The Monuments Men (Hazine Avcıları)


Ocean's Eleven filminden tanıdığımız George Clooney, Matt Damon ve Hayalet Avcıları filminden Bill Murray gibi oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Filmde 2. Dünya Savaşında bir grup askere bir görev verilir. Bu görev Nazi hırsızlarının çaldığı başyapıt eserleri sahiplerine geri götürmektir. 


Ammar


İncir Reçeli filmi ve şarkılarıyla tanıdığımız Halil Sezai'nin başrolde oynadığı korku filmi bu hafta vizyona girecek filmler arasında. "Bazı günahların bedeli çabuk ödenir" sloganıyla izleyicilerle buluşacak olan korku filmi Ammar, 2014'ün Mart ayında gösterime girecek.


Soğuk


İlk gösterimini Berlin Film Festivalinde yapacak olan filmin yönetmen koltuğunda Uğur Yücel oturuyor. Ezgi Mola, Şebnem Bozoklu gibi isimlerin yer aldığı film Kars'ta geçiyor. 

Mavi Ring


Bir dram filmiyle karşınızdayız. Yönetmen koltuğuna Ömer Leventoğlu'nun oturduğu bu film hapishanedeki olayları örtbas etmeye çalışan devletin Doktor Pınar'a baskı yapmasını anlatıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder