Promosyon Reklam Çantaları Firma Tanıtımında Etkili Mi? ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

31 Ocak 2013

Yazan AyQo
Firma Reklamında Etkili Yollar


Baskılı promosyon reklam çantaları firma tanımında etkili olmakla beraber çevreci bir çanta olduğundan çevreciler için göz bebeğidir.


Firma logosu bir firmanın kimliği gibidir. Bu logoyu insanların aklına kazımak için her yerde tabiri caizse gözüne sokmak gerekir. İyi tasarlanmış akılda kalıcılığı iyi olan bir logo markanın değerine değer katar açıkçası.

Firmanızın logosunu taşıyan promosyon reklam çantaları ile firmanızın ismini ve kurumsal logonuzu ufak bir maliyetle her yere ulaştırabilirsiniz. Çantanın logo ile uyumu ve canlı renkler kullanımı daha çok ilgi çekebilir. Çantaya İnternet sitenizin adresini ve firmanın adresini dilerseniz koyabilirsiniz. Bir telefon numarası koymak bile ilgiyi arttırır.

Kumaş kalitesine göre de değişiklik arz eder promosyon çantalar. Örnek vermek gerekirse; elyaf (nonwoven) çanta, imperteks ithal kumaş çanta, Amerikan bezi çanta, doğal çanta, PP kumaş çanta, dokuma çanta, sunni deri çantalar…

Peki, Kimler Promosyon Reklam Çantalarını Tercih Etmelidir?

Fuarlara Katılan Firmalar: Her türlü yurt içi ve yurt dışı fuar, organizasyon ve tanıtım konferanslarında baskılı bez çanta, promosyon reklam çantaları ve fuar çantaları; hem firmanızın kurumsallığını ön plana çıkarır, hem katalog, broşür ve numunelerinizi müşterilerinize daha kaliteli bir şekilde ulaştırmanızı sebep olur. Bu yüzden fuara katılan firmaların olmazsa olmazı Promosyon Çantalar, Reklam Çantaları, Bez Çantalardır.

Konferanslar ve Şenlikler: Konferans Çantaları, Şenlik Çantaları ve Festival Çantaları genelde adetli oldukları için basit ve içeriği ön plana çıkaran çantalardır.

Eczaneler-Optikçiler: Eczane Çantaları ve Optikçi Çantaları, ürünlerin içerisine rahat bir şekilde yerleşmesini sağlayan; aynı zamanda da müşterilerinin sürekli kullanımına yönelik çantalardır. İlaç Çantaları, Eczane Çantaları içerisinde ilaçları taşımak için ideal çantalardır. Aynı zamanda halk arasında komşular arasında gezmelere giderken taşındığı için Terlik Çantaları olarak da adlandırılırlar.

Kuyumcular-Gümüşçüler: Kuyumcuların çoğunluğu altın ve mücevherat satışlarında Kuyumcu Çantları, Cüzdan, Kese gibi ürünleri tercih etmektedirler. Çoğunluğu da firma logolarını, adres ve telefon bilgilerini çantalar üzerinde altın yaldız ve gümüş yaldız baskılı şekilde yansıtmaktadırlar.

Oteller-Turizm Şirketleri: Oteller genelde müşterileri için ve firmalarının tanıtımı için Otel Çantaları, Plaj Çantaları, Havlu Çantalarını kullanmaktadırlar. Otel Çantaları, Plaj Çantaları misafir ve turistlerin havlu, terlik, gözlük vs. malzemelerini taşıyabileceği su geçirmez özellikte ve büyük olmak zorundadır. Plaj Çantası içerisinde de anahtar, cüzdan veya takılarını koyabilecekleri fermuarlı bir göz olmalı.

Son olarak Promosyon Çanta konusunda yeni teknik olan çok renkli ofset resim baskılı çantalar tercih edilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder