FIFA 13 Demo indir! ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

12 Eylül 2012

Yazan AyQo


Futbol ve oyunseverlerin merakla beklediği FIFA 13′ün demosu PC için yayımlandı. Fifa 13 Demo indir, sen de oyna! Gerekli olan download linki ve bilmeniz gerekenler bu sayfada.


Beklenen gün geldi ve futbolseverlerin en büyük tutkusu FIFA 13‘ün demosu yayımlandı. Son üç yıldır tüm oyun fuarlarında daha çıkmadan ödüle boğulan FIFA 13, bu yıl da bu geleneği bozmadı ve ilk inceleme notundan da 91 gibi bir rakamla ayrılmayı başardı.


Eğer demoyu oynamak istiyorsanız, FIFA 13′ün Origin sayfasına giderek, üyeliğiniz varsa giriş yapmanız gerekiyor. Eğer üye değilseniz hemen ücretsiz olarak üye olabilir ve Origin’i bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz.

Ardından yeniden FIFA 13′ün demo sayfasına giderek oyunu indirebilir ve Origin üzerinden hemen denemeye başlayabilirsiniz.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 yorum:

Yorum Gönder