Programsız Driver Bulma ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

12 Ağustos 2012

Yazan AyQo
Bilgisayarımız ağırlaştığında format vaktinin geldiğini anlarız. Format sonrası driver bulmak elinizde CD var ise kolay yoksa zordur.
Genelde driver bulmak için kasanın içi açılır. Anakart adı google'a yazılır ve anakartın sitesinden ya da farklı bir siteden indirilip kurulur.

Bir yöntem daha var. Bu yöntem ile bilgisayarınıza ufak bir eklenti kuruluyor. Ardından driviverlarınızın versiyonu gösteriliyor ve indirme bağlantıları ile bilgisayarınıza indirip kurabiliyorsunuz.

Bu yöntemin ayrıntısına girersek. http://www.touslesdrivers.com/index.php?v_page=29 adresine gidiyoruz. En alt kısmında Lancer la détection yazıyor. Tıkladıktan sonra bizden eklenti kurmamızı istiyor. Installation du plugin pour Windows diye bir buton var ona tıklayarak. Eklentimizi kuruyoruz ve tekrar Lancer la detection diyoruz.

Ardından site bizim tüm driverlarımızı gözler önüne seriyor. Aygıt Yöneticisinden eksik görünen driverı indirip kuruyoruz. Bazen bir kaç driver fazla gösterebiliyor. Örneğin, ses kartı driverının 3 farklı firmaya ait driverını gösteriyor olabilir bu durumda tek tek indirip denemeniz gerekebilir.

Tamamen ücretsiz bir sistemdir. Ancak ücretli bir program arıyorsanız Driver Genius programını önerebilirim.



Related Posts Plugin 

for WordPress, Blogger...

0 yorum:

Yorum Gönder