Bebek Bakıcısı Seçmenin Yolları ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

13 Temmuz 2012

Yazan AyQo

Günümüzdeki kadınlar hem iş hayatında hem de sosyal hayatta daha aktif. Bu durum da beraberinde çocuğa kimin bakacağı sorusunu akıla getiriyor. Doğru bakıcıya bulmak sanıldığı kadar kolay değil. Önerilerimize göz atabilirsiniz.


Geç Kalmayın

Öncelikle geç kalmayın arama konusunda bebek doğmadan önce aramaya başlamanızda fayda var.

İstediğiniz Özellikleri Belirtin

Uygun bir bakıcı için özelliklerin listesini çıkarın ve buna göre bir bakıcı arayın. Bakıcı şirketlerinden alacaksanız da bu geçerlidir.

Görüşmeye Hazırlanın

Bakıcıyla yaptığınız görüşme çok önemlidir. Kesinlikle kendinizi çok iyi hazırlamalısınız. Evde sizinle 24 saat ya da daha az vakit geçirecek ve hayatınızdaki en değerli varlığı büyütecek kararı veriyorsunuz.

Adayınızın daha önce kaç bebek baktığını sorun. Bebek bakımı ile ilgili hangi görevleri yapmasını istediğinizi belirtin. Bebek odası temizliği, yemek saatleri, çamaşırları gibi bebekle ilgili tüm gereksinimleri karşılaması gerekir bir bebek bakıcısının.

Adayınıza neden bu alanı seçtiğini sorun ve nasıl bir eğitim aldığını sorun. Kendi ailesi ve yetiştirilmesi hakkında bilgi edinin.

Gelecek planlarını, alkol, sigara kullanıp kullanmadığını, nişanlılık durumunu(evlenip gidebilir), maaş beklentisini sorun.

Sınırlarınızı Koyun

Son olarak özel hayatınızı korumak için belli sınırlar koyun. Eşinizle yemeklerde veya misafirleriniz geldiğinde yalnız kalmak istediğinizi baştan belirtin. Onunda rahatını sağlamak için mümkünse odasına televizyon ve radyo koyun böylece onunda özgürlüklerini kısıtlamamış olursunuz.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 yorum:

Yorum Gönder