Nitendo Wii U Yönetiminden Black Ops 2 İpuçları ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

23 Haziran 2012

Yazan AyQo


Call of Duty serisinin bugüne kadar olan versiyonları yeni konsollar içinde yapılacaktır. Yakında piyasaya çıkacak olan ve ayrıca COD serisi hayranı olarak yeni bir konsol almak planlıyorsanız, bu sizin için gerçekten iyi bir haber olabilir.


Nintendo Amerika pazarlama başkanı Scott Moffit'in of Call Of Duty : Black Ops 2 kesinlikle yeni bir konsol mevcut olacaktır.Wii U COD gibi oyunlar için gelecekte en çok tercih edilen bir platform olduğuna inanmaktadır.

O WII U kontrolörü oyuncular yeni dokunmatik ekran ile gadget'lar iyi bir oynayış sunuyor. Oyunun eşsiz bir kontrol şemasının olması  kesinlikle kitlelerin ilgisini söylüyor. İnsanlar yakında başka bir konsolda oynamak yerine Wii U shooter oynamak tercih edeceklerdir.

Moffitt oyuncular oyunun online işlevselliği konusunda endişelenmenize gerek olmadığını söyledi. Nintendo zaten Miiverse olarak bilinen kapsamlı bir online sosyal özelliği ile önceden yüklenmiş olan Wii U önümüzdeki  günler için duyurdu.

Bu yeni sosyal özellik oyuncular içeriği paylaşmak ve diğerlerine karşı maç oluşturmasına olanak verecek. COD oyunları çok oyunculu ve son derece popüler olduğu için, Nintendo'nun başarılı olmasını bekliyoruz dedi.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 yorum:

Yorum Gönder