Tarayıcıdaki Dosyayı PDF ya da DOC Yapmak ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

23 Nisan 2012

Yazan AyQo
Tarayıcadan bir ders notunu ya da defterdeki bir şeyi bilgisayara atmak mümkündür. Bu türlü işleri yapan programlara OCR(Optical character recognition, Optik karakter okuyucu) programları denir.
Benim size önereceğim program Abbyy FineReader Programı bu program ücretli programdır. Bir kaç günlük deneme süresini kullanın beğendiğiniz taktirde satın alabilirsiniz. Deneme süresi 15 gündür.

Programın özelliklerinden bahsedelim. Çok hızlı çalışan bir program. İçinde bir çok dili barındırıyor bu da hızlı çalışmasını sağlıyor.

FineReader 11, iş ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla çok çeşitli belge ve görüntü kaydetme formatını destekler. Ayrıca kaydetmeden önce sonuçları doğrudan Microsoft Word, Excel®, PowerPoint, Adobe Acrobat, WordPerfect, OpenOffice.org Writer ve ağ tarayıcısı gibi uygulamalara da gönderebilirsiniz. ABBYY FineReader 11; 189 tanıma dilini desteklemekte olup bunlardan 45’ine sözlük desteği sunmaktadır. Sözlük desteği olan diller için FineReader’ın yazım denetimi sistemini kullanabilirsiniz. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 yorum:

Yorum Gönder