Yeni Ekonominin Fırsatları ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

27 Şubat 2012

Yazan AyQo
Türkiye''nin önde gelen beyin avcısı firmalarından Data Expert İnsan Kaynakları ve Yönetim Danışmanlığı, hazırladığı geniş kapsamlı bir raporla geleceğin mesleklerini sıraladı. Şirket sadece gelecekte favori olacak meslekleri tanımlamakla kaldı, en çok hangi meslek dallarının para kazandıracağı konusunda da gençler için önemli bir rehber hazırladı.

Data Expert''in genel müdürü Hasan Altunkaya, "Bu raporun içeriği, ODTÜ, İTÜ, Galatasaray Üniversitesi, Harvard ve Yale Üniversitesi''nden ve yedi sanayileşmiş ülkenin planlama teşkilatlarından alınan bilgiler ışığında oluşturuldu. Dolayısıyla sadece yakın gelecekte değil uzun vadede yükselecek sektörler hangileri ve bu sektörlerin yaratacağı iş kolları neler, bu araştırmada somut bir şekilde ortaya çıkıyor" diyor.

Gelecek 20 yılda öne çıkacak olan mesleklerin hangileri olduğuna gelince... Bu mesleklerin ne olacağını daha çok yıldızı parlayacak sektörler belirliyor. Data Expert''in raporuna göre gelecekte başta enerji olmak üzere savunma teknolojileri ve güvenlik öne çıkacak. Telekomünikasyon, bilişim sistemleri ve teknoloji, eğitim, perakendecilik, uluslararası taşımacılık ve lojistik, danışmanlık, sağlık hizmetleri, çevre ve bireysel yatırım alanında finans olmak üzere sıralanan bu sektörler sadece ülkemizde değil dünyada da yükselişe geçen alanlar olacak.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 yorum:

Yorum Gönder