Yeni Corvette, 6. Nesil ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

21 Ocak 2012

Yazan AyQo


427 versiyonu isminden de anlaşıldığı gibi 427 inç küplük (7 litre hacminde) Z06'dan alınmış bir LS7 motora sahip.


Motorun 513 beygir güç ve 637 Nm tork üretiyor. Chevrolet, bu modelin Corvette'in tarihindeki en güçlü üstü açılır üretim otomobili olduğunu söylüyor. Model sadece altı vitesli mekanik şanzımanla sunulacak.

Şişirilmiş kaputta, Z06 tarzı çamurluklarda ve döşeme panellerinde standart olarak karbon fiber bulunuyor. Bu malzeme ön ayırıcıda ve marşbiyellerde de seçenek olarak kullanılabiliyor.

427 Convertible, 0'dan 96 km ye 3,8 saniyede, 402 km ye 11,8 saniyede ulaşıyor.
Otomobil 1,04 g yanal ivmesi ve 306 km/s'ye varan azami hızıyla dünyanın en hızlı üstü açılır araçlarından biri sayılıyor.
427, yüksek motor hacmi farkını saymazsak ataları olan, 1966'dan 1969'a üretilmiş olan özel modellerin genlerini taşıyor.

60. yıldönümü versiyonu ise arktik beyaz boya, özel armalar, karbon fiber ayırıcı ve marşbiyeller ve 60. yıldönümü gösterge paneli ve eşik levhaları barındırıyor.


0 yorum:

Yorum Gönder