Flash Diskten Windows 7 Kurma ~ AyQo Blog
  • Ücretsiz Mobil Chat ScriptiÜcretsiz chat sitesi açabileceğiniz bir script yazmak istedim.
  • LOL İtibar Puanı KasmaDünyanın en çok oynanan ve takip edilen oyunu LOL konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.
  • Online Anti-Virüs Tarama ve Koruma SiteleriFirmalar arası rekabet sonucu ortaya çıkan çevrim içi veya Online tarama sisteminizi korumaya yardımcı olabilecek düzeyde.
  • Çoklu Skype Açma Programsız (Resimli Anlatım)Windows live'dan kalan bir alışkanlıktır Messanger'de çoklu oturum açmak.
  • PHP Youtube Bot YapımıPHP ile Youtube'dan video bilgilerini çekme işlemini çok basit kodlarla anlatacağım.
1 2 3 4 5

20 Ocak 2012

Yazan AyQo
Flash Diskten Windows 7 Kurma malum netbook lar çıktıktan sonra optik okuyucular olmadığı için bir çok insan bu netbook nasıl kurulur bu netbook’a nasıl format atabilirim gibi sorular sormaktadır microsoft bunu düşünerek çıkarmış olduğu bu program sayesinde sizde usb diskten bilgisayarınıza format atıp kurabileceksiniz.


Windows 7 kurulumunu DVD dışında USB disklerden de kurmak mümkün.Bunun için bize gereken bir adet en az 4 Gb boş alanı ve boot özelliği olan herhangi bir flashdisk ve kullandığımız Windows 7 kurulum dvd’sinin ISO’su  Bunların dışında bir de Microsoft’un kendi çıkarttığı bir program mevcut bu işlemler için şurdan indirebiliriz:
http://store.microsoft.com/Help/ISO-Tool
Açılan sayfada “Installation” başlığı altında ”Click here”a tıklıyoruz ve dosyamızı indiriyoruz.Daha sonra dosyayı çalıştırdığımızda şöyle bir pencere karşımıza çıkıyor:
Burdan “Browse” seçeneğine tıklayıp ISO dosyamızı seçiyoruz ve “Next” diyoruz.Bir sonraki ekran da
USB Device” Seçeneğini seçip gelen ekrandan flashdiskimize ait harfi seçerek işlemi başlatıyoruz.
Bütün bu işlemler bittikten sonra boot edilebilir bir flashdiskimiz oluyor.Kurulum yapabilmemiz için tek yapmamız gereken bilgisayarımızın BIOS ayarlarından 1. Boot Device olarak USB disk’i seçmek ve cihazımızı başlatmak.



0 yorum:

Yorum Gönder